

AGENDA Plan Management Advisory Group Meeting and Webinar Thursday, May 14th, 2015, 10:00 a.m. to 12:00 p.m.

Berryessa Conference Room Covered California 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

	May Agenda Items		Suggested Time	
I.	Welcome and Agenda Review		10:00 – 10:05 (5 min.)	
II.	Bene A. B.	fit Design Updates and Consumer Clarity Deductible and Caps Clarity Discussion	10:05 – 10:45 (40 min)	
III.	DMH	C Networks and Rural Access Discussion	10:45 – 11:25 (40 min.)	
IV.	2016 Contract Update		11:25 – 11:40 (15 min.)	
V.	2016 Certification/Recertification Update		11:40 – 11:55 (15 min.)	
VI.	Wrap-Up and Next Steps		11:55 – 12:00 (5 min.)	
	Court authlice course ante to share Ohle ou so sour			

Send public comments to <u>qhp@hbex.ca.gov</u>

Welcome to Covered California's offices at 1601 Exposition Boulevard.

Please park in any uncovered spot in the upper parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the lower lot and in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. Please sign in with the security guard and get a visitor name tag before you proceed to the meeting room.